Vote for Age!!

Hihi... Linnea kom till mig och frågade om jag visste att Joan tävlade för att komma med till melodifestivalen som Joker! Näe, sa jag och var ju bara tvungen att kika in för att lyssna,, nu har jag fastnat för den och har röstat!!

Skulle vara hur skoj som helst om han kom med!!  Lyssna här, och rösta gärna ;)
Sms:a 173 till 72470


Övrigt då... Var in på kyrkogården igår kväll efter jobbet. Kolsvart och hundratals, kanske tusentals tända ljus! Mäktigt och mysigt. Gick till gammelfarfar och gammelfarmors grav... Arvid och Anna... Det är förövrigt i deras hus jag bor i nu! Anna dog 1966 så henne han jag aldrig träffa, men gammelfarfar dog 1992 tror jag det var...
Anna var förövrigt min namne inan jag böt efternamn till Wahlgren... Engblom hette jag innan :)


Vet ni,, man ska ta vara på de man älskar för imorgon kan det vara för sent... Livet är för kort för att man ska vara sur och bråka med andra, varför gör man det?? Alla är vi olika och har olika åsikter, måste man hata varandra för det och bråka om det?? Jag försöker innerligt att ge allt jag har till alla,, även till de som jag inte delar samma uppfattning med. Men det är tungt när man blir motarbetad och för en säck dynga över sig när man försöker! Skillnaden med mig nu och då: Nu tar jag inte åt mig på samma vis, vill du inte ha min hjälp så slipper du, jag har gjort det JAG kunnat! Min rygg är fri... Då tog jag åt mig allt och grävde antingen ner mig eller agerade utåt... Hade jag haft en boxpåse upphängd så hade den nog varit nersparkad eller sönderslagen inom 10 minuter.

Vissa människor blir man fundersam över... kontaktar de en bara för att slänga skit på en?? För att försöka göra en sjuk av avund?? Jag vet inte,, men ibland känns det så!

Nä, jag tar inte åt mig och gräver ner mig i mina bekymmer... Mina tankar är fortfarande hos moster och kusinerna!! Jag hoppas innerligt att du är en fighter mr!!
SKIT att organ inte går att producera fram i fabrik!!!!! DON'T GIVE UP!!!!  :'(
Kommentarer
Postat av: maria

kikar in och lämnar ett avtryck :)hoppas du haft en bra dag :)

2009-11-04 @ 01:27:54
URL: http://metrobloggen.se/askojan
Postat av: Stefan Falkelind

Ja han är superbra. Du kan bli veckans blogg på min blogg. Anmäl din blogg.

2009-11-04 @ 22:20:30
URL: http://falkelind.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul blogg! Kolla gärna in min www.foodtime.blogg.se puss och kram!

2009-11-05 @ 09:42:57
URL: http://foodtime.blogg.se/
Postat av: johanna

Man vill ju att fler människor skänker bort sina organ om de dör. jag är en av dem :)

2009-11-06 @ 11:34:57
URL: http://finnanders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0