Wincent....

Jag hade tänkt att detta inlägg skulle bli mitt första fototriss, temat är "Varsågod och sitt" , men vädret har inte blivit som jag vill... Skulle vilja ha en fin solnedgång som bakgrund med en massa höstfärger runt en enslig bänk. Vi får se om jag har vädergudarna med mig snart.

Min sambo har köpt en riktigt bra kamera som jag gör mitt bästa för att försöka förstå mig på. En Nikon D90... Förut har jag förlitat mig på förinställda program på kameran, men för att få ut det mesta ur kameran så ska man nog använda manuella inställningar. SÅ, det är det jag försöker förstå mig på! :)

Jag slänger in lite bilder på vår katt Wincent, som är väldigt tacksam att fotografera! Han följer troget med på våra promenader med Akita, och så är han såååå fotogenisk!! Dessa bilder är alltså tagna med en D90 på manuellt läge... Övning ger färdighet!!

Fototriss...??

Har sett flertalet som sysslat med fototriss och jag börjar bli nyfiken på att testa på det jag med... MEN, jag har så dålig fantasi när det kommer till att hitta motiv!! Så fototriss lär bli en utmaning för mig, men, jag tycker det är roligt att stå bakom kameran så,,, jag ska göra ett tappert försök. Får se om jag lyckas få till något denna vecka. Bjuder på tre bilder på min vackra Linnea så länge,, som förövrigt fyller 12 år nästa vecka!! :)

Igår var vi på Friidrottsträning för Nathalie, kallt som tusan var det! Längtar tills inomhusträningen börjar... I OKTOBER!! Igår var iaf andra gången hon testade på friidrott, och jag tror det passar henne som handen i handsken... De fick testa på att springa lite igår från olika "stártställningar"... Hon lyckades komma först över mållinjen alla 5 gångerna, gissa om att hon blev mallig! :)  Jag hoppas hon kommer tycka det är roligt i fortsättningen med...blaha blaha...

Hehe... sista inlägget var man på väg mot Stockholm för att hämta nya bilen... Ja, vi kom ner till Stockholm, MEN, bilen var fast i tullen och fick de glada nyheterna att vi vackert fick vänta tills nästa dag!! Vi lånade bil i Sthlm och åkte hem. Dagen efter drog vi ner igen med bil och ÄNTLIGEN var conteinern på räött ställe! :))

Ja, det blev en resa man aldrig glömmer... Vi hann med Marie Memorial den helgen, men det gick sådär... Vill ni veta mer så kan ni klicka in på MICKE'S sida! :)


Nu satt man på fel dator, så då finns det just inga bilder att lägga upp... Shit happens... Finns alldeles för många datorer i detta hem så man har INGEN koll på var man har alla bilder! :))
Men, här kommer EN bild när vi packar ur nya bilen från containern....
Vad har hänt idag då?? Jo,, morgonen började vi med att tömma kontot! Akita har nämligen varit till veterinären, misstänkt noskvalster så det blev lite meducin. Passade på att rösta när jag ändå var i stan, så nu har man varit en duktig svensk medborgare och tagit sitt ansvar... ;)

Nu ska jag fixa iordning till kvällens friidrott för Nathalie...

RSS 2.0