On the road...

Slänger in ett inlägg på resande fot... Sitter i racebussen på väg mot Stockholm för att hämta nya bilen. Blir en låååång dag känner jag. Men det ska bli spännande att se bilen efter ett halvårs väntande. :)

Nu är vi i Hedemora och ska slänga i oss lite lunch innan vi fortsätter resan,,,

Hare bra! :D


regnigt värre...

Kallt och eländigt idag. Det har regnat hela dagen pluss att det blåser, riktigt höstrusk. Barnen är förkylda men är i skolan, än så länge ingen feber. Ingen skräll direkt att förkylningen kommer när skolan börjar efter en hel sommar av ledighet. :) Känner själv av min hals nu, huvudet värker och min axel verkar inte vilja ge med sig. 2 veckor har jag haft ont nu och det tar på humöret och energin. Om 1½ vecka ska jag till kiropraktorn iaf, får se om det går att fixa till.

Imorgon ska nya räcern hämtas från Stockholm!! Håller tummarna att allt går som planerat nu! Om det gör det, så blir det Marie Memorial i helgen med nya bilen...

Igår fick vi våra förlovningsringar, så nu känns det på riktigt att vi är förlovade! :) Riktigt fina var dom...Nä, nu ska här tändas en brasa, sen ska det handlas och hämtas barn... ha en bra dag ni med! ;)

Sundsvall uteblev...

Fredag... Ska bli skönt med lite helg! Idag skulle man egentligen ha vaknat upp i racebussen uppe i Sundsvall, men så blev det inte. ( För er som inte vet så är min älskling/sambo/fästman en dragracing knutte. ) Det verkar inte vara meningen att han ska tävla denna säsong, för problemen hopar sig, löser man ett så kommer nästa. Vi väntar och väntar på att den nya bilen ska anlända Stockholm så att det hinns med att tävla med den här i Sverige innan säsongen är över. Ja, jag skriver vi fast det är huvudsakligen Micke som kör och tävlar, fast jag tycker det är så himlans spännande och roligt att vara med och hjälpa till så man känner sig lite delaktig.

I väntan på den nya bilen så satte han ihop den "gamla" som han körde förra året... Han hade sålt motor och växellåda till den, så det var bara till att skaffa nya grejjer. Det är alltså detta som strulat... Saker passar inte, saker är sönder, saker GÅR sönder. Men, sånt är livet i Dragracing tydligen! Förhoppningsvis så finns det två bilar kördugliga till nästa helg, Skulle vara roligt om det blev lite åka av på riktigt nu.

Nehepp, om man skulle ta och göra lite nytta... ha en trevlig helg och ät inte för mycket Surströmming! ;)

 
Micke i "gamla" bilen... I Kjula


Nytt liv... ...ny blogg??

Nytt liv,, kanske ska man börja på en ny blogg...?? jag vet inte än, men jag funderar på det. Känns som att denna gamla blogg symboliserar singel morsan som kämpade för sin överlevnad, eller något sådant. :)

Jag vill byta efternamn med, känns inte rätt att bära detta namn längre. Vet dock inte hur jag ska gå till väga eftersom barnen mina heter det och jag vill ändå ha samma som dom. Hur gör man egentligen??? Vill ju inte gifta mig redan idag, trots att man e nyförlovad!! :))

Idag började barnen tvåan och sexan med... Helt sjukt vad tiden springer iväg.Jag funderar lite... När man sätter ett barn till världen, är man inte skyldig då att se till att detta barn känner sig älskad?? Det ska väl inte spela någon roll om föräldrarna är oense och i luven på varandra?? Man separerar för att vardagen inte fungerar ihop tillsammans, men man ska väl ändå fortsätta visa kärlek till barnen? Även om man inte träffar barnet/barnen varje dag, så kan man visa att man finns där!! I dagens samhälle finns det ju både telefon och internet! Man kan skicka ett brev, ringa och säga godnatt.... Är jag helt off som tänker så?? 

Det kan ju inte behöva vara så att ansvaret ligger på den ena att se till att den andra ringer och bryr sig??? Det verkar som att flera tycker så ändå...

Vet flertalet som har barn med pappor som inte bryr sig, eller som nästan helt sagt upp papparollen... Skrämmande att det är så vanligt. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan mina döttrar! Jag älskar er!!

Nu ska jag vänta in syster, ska öva på sminkning inför den stora dagen!! :)


Jag och änglarna på skolavslutningen....

RSS 2.0