Lady Antebellum...


Yes.. I'm in love! Blev så glad när jag såg deras nya skiva på Spotify!! Nu spelas det för fulla muggar, under tiden pluggar jag och skriver en massa. Jag njuter,, gör det ni med! ;)




WHEN YOU GOT A GOOD THING

Everybody keeps telling me I'm such a lucky man
Lookin' at you standing there, I know I am.
Barefoot beauty with eyes that blue,
Sunshine sure looks good on you, I swear.

Oh, I can't believe I finally found ya baby.
Happy ever after, after all this time.
Oh, there's gonna be some ups and downs,
but with you to wrap my arms around
I'm fine.


So baby, Hold on tight. And don't let go!
Hold on to the love we're makin', '
Cause baby when the ground starts shakin'
you gotta know, when you got a good thing.


You know you keep bringin' out the best in me,
And I need you now, even more than the air I breathe.
You can make me laugh when I want to cry.
This will last forever, I just know. I know!


So baby, Hold on tight. And don't let go!
Hold on to the love we're makin',
'Cause baby when the ground starts shakin'
you gotta know, when you got a good thing.

We got a good thing, baby! Whoa!
So Hold on tight. Baby, don't let go!
Hold on to the love we're makin',
'Cause baby when the ground starts shakin'
you gotta know, oh, You gotta know,
Oh, You gotta know, You gotta know.
when you got a good thing. We got a good thing Baby.


Är SÅ glad!!

Happy happy happy!!! Lycklig, glad, förväntansfull, skakis, tårögd.... Helt underbart! Dock berättar jag inte för er än vad det gäller!! ;) Ni får vara nyfikna ett tag helt enkelt!

LYCKLIG!!!


Magsjuka?!

Nä, jag vet inte om vi åkt på den än! Mamma ringde dock igår och sa att hon fått magsjuka!! Oooh No!! Vi som umgåtts en del i helgen... Gjorde i ordning i barnens rum igår, plockade ur sängarna som var fyllda av gosedjur! Placerade hinkar och handdukar vid sängarna, bara utifall att! :) Inget kräkande inatt dock, men lillsnosan mådde illa i morse och stortösen hade halsont så hon inte unde svälja. Själv är jag lite bubblig i magen så jag vågade inte skicka barnen eller mig till skolan, inte när jag vet att vi KANSKE kan få kräksjuka. Inte hygglo mot andra friska  om vi nu får det! :(   BLÄÄÄÄ!!!  



Jag hade tänkt införskaffa mig, hör och häpna, en klänning!
Är på jakt efter en 50-tal klänning, Rockabilly typ! :) Jag är ju ingen som använder klänning i vanliga fall, men i vissa sammanhang så behövs det nästan det... Dock är det ju inte det lättaste att hitta något som passar!!! Är det inte för stort någonstans så är det för litet på andra ställen!! *suck*
Tur man har lite kontakter som innehar körkort för symaskin!!!!!!!! ;)
Gäller bara att hitta en modell jag vill ha, själva tyget lutar åt svart, med vita prickar!!
Har kikat på dessa:





Hmm... Ja, vi får se vad det blir, OM det blir!


......

Sitter här i soffan nu och bara ler... Helgen har varit underbar, helt enkelt! :) Underbart sällskap, en dag på stan, två trevliga kvällar,,, Lite för mycket god mat kanske man kan tycka så här i efterhand, eller?! Äsch, får ta tag i träningsdelen så snart jag får ordning på ett par skidor. Dock verkar den biten dröja... Hmm... SKÄRPNING!!

Idag var vi till farfar och firade honom. Han fyller nämligen 85 år på tisdag! Var roligt att träffa kusinerna igen, saknades tre av dem dock. ( nu talar vi kusiner på pappas sida)

ooo, fick ju betyg i kurs nummer ett med! Bidde ett VG, får väl vara nöjd med det då beskrivningen av uppgifterna är urkassa! :) 

Skulle kunna skriva hur mycket som helst om helgen, men... Näe!! Lite hemligheter får man allt ha!

PUSS PÅ ER!!


Snälla lillmatte,, kan jag inte få smaka liiiite??


Akita ute i snön! =)


Oj, va starkt det blev...

Jisses, vet inte vad jag tänkte på när jag öste i kaffet i filtret! Starkt blev det, och jag är ju inte den som brukar påpeka det! Kanske behövs lite extra koffein så jag vaknar till liv... Har lite att göra känns det som! Pluggandet rullar på, men det är i ett rasande tempo. Fick lite panik igår när jag insåg att en halv vecka gått redan! I helgen lär jag ju inte ha tid att plugga ett endaste dugg, kommer ha massa annat roligt för mig då. :))

Sitter och ska försöka skriva ihop uppgift 1 i Vård och Omsorgskursen, går sådär då det är väldigt luddigt förklarat! Man får klura en hel del själv hur man ska skriva för att det ska bli som de vill ha det. Men, det ska nog gå bra... Jag är extremt motiverad iaf!!


I Tisdags var jag med lilltösen till röntgen avdelningen på sjukhuset, skulle kolla upp bröstryggen och halsryggen då hon ofta har besvär med nacken och en knakande rygg... Brukar även ha ont i ryggen lillskrotan. :( Så, nu väntar vi på svar om det syns något. Skulle nog få en remiss till barnmottagningen vilket fall som hellst. Vilket är kanon!! Köpte ett par skidor till henne på väg hem av en jobbarkompis till mig! Så nu ska vi bara leta fram mina skidor med och bege oss ut i skidspåren! Blir en vacker syn,,, skulle haft en dragsele till Akita så hon fick vara med och dra lite.

I know. Fortfarande kass med bilder... Bjuder på gamla vinterbilder i stället...





Över 12000 jägare behövdes för vargjakt!!

Eller hur!?  Jakt och Jägare går ut med uppgiften att det i själva verkat var ca 4500 jägare som deltog i jakten!!! FÄRRE deltog i vargjakten än på älgjakten. Så där fick ni allt en knäpp på näsan, ni som säger att ALLA jägare är blodtörstiga och vill jaga varg! Gu va gött det är att knäppa folk på näsan! :) JAA, 12000 REGISTRERADE sig, LÅÅÅNGT ifrån alla var ute på jakt, utan anmälde sig enbart för att visa att de stödjer vargjakten. Så de så! ^^

HÄR finner du artikeln!


Har jobbat idag, började 6:45, lite småtrött nu. Positivt är dock att den värsta kylan har gett med sig och nu har det varit runt -3 två dagar i rad! Me Like!! Igår slangade jag ur kylarvatten ur bilen och ersatte med Glykol, så nu ska väl eländet inte frysa mer!! Bara ny fläkt kvar, så man får värme i bilen och en liten drivknut och besiktning så ska jag ha en duglig bil igen!!

Längtar till Våren. Så här får ni en vårbild på Nathalie och Akita för snart 3 år sen!




Skolvecka!!

Tjohoo va rolig denna vecka har varit! Fullbokad men skitrolig!! I måndags var det start för omvårdnadsprogrammet!! Som jag har längtat. Veckan har varit heldagar i skolan, vilket har strulat till det lite för mig här hemma, men inget som inte gått att lösa.  Blev lite sparkåkande bara! Sen har jag guldföräldrar som ställer upp och tar barnen och Akita när jag inte hinner med! Tack!! Jag älskar verkligen er!!

Denna vecka har vi klarat av Arbetssätt och lärande. En 50 poängskurs på en vecka, CSN räknar att 20p/vecka är en heltid, så det är fullt ös som gäller!!! Riktigt trevliga kurskamrater har jag med, så allt är bara prima liv just nu. Ingenting kan stoppa mig... Längtar tills nästa helg dock! SJUKT mycket! Längtar till våren kommer oxå, lite trött på kylan. Vill ut och gå bland liljekonvaljer och sätta mig nere vid tjärnen och bara njuta av solens varma strålar och den underbara atmosfären...   *drömmer mig bort*


Måste bli bättre på att fotografera! Har ju varit riktigt kass med den biten... Men, med kylan som varit har man inte direkt haft någon lust med någonting. Kanske ska man köpa sig lite likör till nästa helg!? Blev lite sugen på ett nyp!!!!!! ;)

 


Kaffe på morgonen är underskattat!

SÄRSKILT när man gått upp som en isbit, tänt en brasa eller faktiskt TVÅ brasor, en i köket och en i vardagsrummet. Man tar sin kanna och ska fylla på vattnet, men hallå!!? Va i h---- !!  Fryst igen!! Var man inte sugen på kaffe innan så blir man det när man inte har tillgång till vatten... jag lovar!! Nu tog det en 20 minuter innan jag fick till det, trippade till farmor och farfar och knyckte en kopp medan jag väntade på mitt eget. :)


Jag har fått lite prestationsångest gällande bloggen.. Varför skulle du hitta hit för?! ;) Blir ju alldeles ställd, vet inte vad jag ska skriva riktigt... Igår lyssnade jag och barnen på Glee låtar hela dagen tror jag!! Ni vet Glee?! Den där serien på fyran, Torsdagar klockan 21! Jag och Linnea sitter bänkade framför tv:n och tittar. Kikade även på en del youtube klipp från serien.. Me like!! :D













Fast denna scen är nog den roligaste! Japp, jag är lätt road ibland, men jag och stortösen skrattade så vi grät när vi såg denna scen!! :))



Summa sumaro:  SE GLEE!!!


När jag satt och letade efter Glee klipp så hittade jag denna "gamla" goding! Har lyssnat på honom tidigare när han sjunger som en tjej! Denna gång gör han duett med sig själv! Lyssna och njut!

 




Puss Blåggäään!

Det som skrivs i bloggen slår in,, fast motsatt?!

Ja, jag skrev ju att jag var glad att inte vattnet fryst för mig! Moahaha fick jag för det! Idag frös just vattnet!! :) Jahapp, bara till att öppna upp under diskbänken det så att värmen kom åt det frysta, sen besteg jag täckbrallerna, greppade snöskyffeln och trotsade kylan för att kasta lite snö mot husväggen! Å jodå, Anna grejjade detta helt själv, tog inte så lång tid innan jag fick vattnet rinnande igen... Bäst att hålla sig hemma nu. Hade dock varit lite nice om det varit varmare. Blir lite ensammen när det är kallt! :( Den där Kung Bore diggar jag inte just nu...


Hur ska jag skriva nu då? För att få det att gå min väg?? Jag är glad att det är kallt så jag inte får besök?? Tjaa, vi kan ju försöka med det iaf! Skadar väl inte kan jag hoppas....


Nä nu ska här mysas med barnen... En viss saknad känner jag inom mig!! Damn... Bajs bajs,, men men! Den som väntar på något gott?! Får ta morotskaka istället. Bra substitut. Men först ska piplisan Akita ut och kissa lite granna.... Have a really nice week-end! 

Annas party låt för tillfället:

 

 Eller så kan man lyssna på lite parodi av samma låt här:   :)

http://www.youtube.com/watch?v=bCGmjmazE5c




Kyligt eller??

Sibirisk Vinter!! Va sjutton är detta?? Ner mot 30 graders kyla är inget jag är ett stort fan till... Nu i skrivandets stund är det nog "bara" 21 grader kallt ute. Jag har burit in 6 korgar med ved idag, är SÅ glad att jag har kamin i fyra utav rummen. Har 21 grader varmt på nedervåningen nu, men uppe är det nog en 26 grader. :)

Är glad att vattnet inte frusit denna vinter iaf, annars brukar det lätt göra det här. Kupévärmaren har blivit placerad under slasken ett antal gånger under tidigare vintrar. Nä, värmen välkomnas!!



Gammal låt med Leann Rimes kommer här.... Ack så härlig! :)




Kramas lite extra mycket under denna bitande kyla!!

Vargslakt?

Blir bara så less på att läsa om vargjakten, därför har jag inte skrivit någonting om det heller. Men, dum som jag är så måste jag ändå lägga näsan i blöt och kommentera. Känns ju ofta som att man stångar sig blodig... JA, en varg för mycket blev det i Dalarna!! Men än har inte alla 27 vargar skjutits. Jägarna har gjort enligt lagboken, men ändå så får de ta en massa dynga. Det gnälls över att de inte ställer upp med namn och bild i media när de skjutit en varg, varför? VARFÖR vill man riskera hot mot sig och sin familj? Det gnälls ju annars att det är osmakligt att jägare stoltserar i tidningen med sin skjutna 20 taggare, eller sin 200 kilos gris. Nu VILL de att man ska stoltsera med Vargskinnet, annars är man ett fegt kräk?!

EN varg för mycket i Dalarna är inte skamligt! Jag tycker jägarna har gjort ett bra jobb... Kan hända att det var brister i kommunikationen jägarna mellan, men de gjorde som sagt helt enligt regelverket och kontrollerade varje timme hur många som skjutits och rapporterade när ngt blivit påskjutet. Så i detta fall är det INTE jägarens fel. Svårt att nå ut till tusentalet jägare på en gång! Så bättre kommunikationssystem till nästa år kan man kanske önska. Tror det inte var någon som räknade med att kvoten skulle uppfyllas efter någon timme bara. Lite varg?? Nje, låter inte som så va?!

Så, nu lämnar jag det där... Tror ni vet min ståndpunkt i det hela! ;)


Annars då???!

Tja, trodde tvättmaskinen pajjat här, men det visade sig vara så simpelt som att avloppsslangen frusit!! Damn! Tror kanske att mössen käkat upp isoleringen vid avloppet...?? I alla fal så välkomnar jag värmen med öppna armar!! Eldar som en galning för att hålla värmen. Akita fryser om tassarna när vi är ute med, det enda raka är att släppa henne så hon kan springa fritt i djupsnön så hon håller värmen! Hon fullkomligen ÄLSKAR snön! :)

Har en underlig känsla i kroppen, svår att beskriva! Skrämmande men härlig... Kan det vara att jag är..?!?  Eller??! Hmm....  Väntar och längtar!!  :))




Ett gott nytt år... 2010!

God fortsättning!!

Hoppas ni haft ett helt underbart avslut på 2009 och en extremt bra start på 2010!! Nyåret firades för min del hos min syster i Borlänge... Var helt underbart roligt och vilken mat sen!! TACK underbara vänner... Både gamla och nyvunna! Kvällen varvades med tre rätters, sprit, musiklek, Julklappsleken och sing star!!  HUR roligt som helst, dock fick man inte deltaga i musikleken allt för mycket då det fanns blockkort som man kunde kasta på deltagarna! *bläää* Fick några sånna kort på mig! Men men, det betyder väl att man ÄGDE!!  Oja, det är min ödmjuka sida som talar nu. :)

Vet ni,, det viskades i mitt öra att 2010 är kärlekens år! Väntar spänt med att se vad det betyder......
Livet är bara lite komplicerat, gudarna ska veta att jag har många hack i hjärtat sen tidigare förhållanden!!! Men, man kanske ska våga kasta sig ut igen?? Kanske är så att man bara inte hittat rätt, och att man tvekat just därför?! Jag vet inte,, men jag hoppas!!  "Den som vågar, vinner allt!!"

Ha ett riktigt gott 2010!!





 

 


RSS 2.0