Fick ni det ni önskade?! LÅT HÖRA!!

Yes... Nu har vi haft bloggtorka ett tag!! Har varit sjuk en del, jobbat och pluggat... Sen har ju julen varit på besök har jag hört!! Jag och barnen firade lite på julaftonen med mamma & pappa hemma hos farmor & farfar, var jätte mysigt!! Länge sen vi firade jul där... Säkert en tio år sen!

Själva Julen firade vi IDAG!! :)) Syster och bror kom med sina familjer!! Gårdagen mös vi hemma hos mamma och spelade kort, alla utom syster med familj. Jag var halvt drogad, men det var roligt ändå!! I förrgår kväll hände något väldigt skumt med min axel, kunde inte röra den och det gjorde apont! Tog en värktablett, men den hjälpte inget alls. Efter en sömnlös natt fick jag ringa mamsen efter lite starkare tabletter, men de hjälpte inte heller.... :( Väl hemma hos dem senare så fick jag norpa mammas tabletter från när hon hade ett besvärligt ryggskott. Oxycontin och oxynorm! Hahaha, ja jisses vad det snurrade vid matbordet! Reste mig upp och allt vinglade,, var bara att gå och lägga sig det... sov två timmar då! SKÖNT!! 

Idag var det till att öppna paket! Fick en del som jag önskat.... Min bil ska få ny fläktmotor så jag sipper frysa, fick en ny gryta, massa päningar, guitarhero och så fick barnen en dansmatta, så nu jäklar blir det livat här hemma!! ;)


En liten fundering!! 
Är ju LITE nyfiken på vem som springer på min sida! Så nu utmanar jag er!! Kommentera och tala om vad ni fått i julklapp!!!!  

Har inte tid att vara sjuuk!!

Rudolf med röda mulen, hette en helt vanlig ren! Nä, kanske inte riktigt så, men jag känner mig och jag ÄR väldigt röd om näsan. Bara rinner ur mig och jag får inte stopp på eländet! Satt igår på engelskan och gjorde prov, gissa om det var outhärdligt! Hade flera näsdukar framför mig, sen fick jag feber mitt uppe i allt. Tur man har väskan full med värktabletter!! :) Känner mig som ett vandrande apotek ibland. Alltid något som värker...

Igår kväll så proppade jag i mig lite febernedsättande och drog till G-bo för en liten promenad med Akita och en gammal vän/klasskamrat/ex. Eller ja, gammal är han väl inte, men det var väl,, hm... över tio år sen, eller 12 år sen vi sågs! Okay, vi ÄR gamla!! Skrämmande vad tiden rusar. Nästan så man blev sugen på en återträff med gänget i högstadiet för att se alla gamlingar!!
 
Nu ska Anna vila lite till,, näsan fortsätter rinna och har lite feber än. Ska till Falun och skriva prov i eftremiddag igen, så jag lär ha lite krafter kvar tills dess,,


Mina sovande sötnötar....

Bakdag!!

Lussekattsdeg på jäsning! Ischokladen på G nu!! ÄLSKAR JULEN!!! :)
Knäck tar vi sen.....

GLAD 2:A ADVENT!!!

Lite bilder från tidigare bak veckan som gått....


Å så en liten mysbild på Akita & Nathalie! :)


Begravning....

Idag var det då begravning för Östen. Tror vi har fått ur oss flera liter tårar, det var så fint... Syster min var stark som klarade av att spela Trumpet i början! Vi visste inte vad hon hade tänkt spela, men när jag hörde vad det var för låt så bara brast det för mig... Tårarna bara rann ...För er som inte vet vad det är för låt... Den är ur Disneys Tarzan!! Underbar text och den passade kanon på begravningen.

Sov gott nu Östen....

Pepparkaksdeg!!

Jorå,, igår gjorde jag den klassiska Pepparkaksdegen på några kilo! Så ikväll ska det bakas ut lite... Kan lova att inte ens en tjugondel av degen kommer ta slut! Gräddas ska det göra i vedugnen, allt annat är fusk! :)


1:a Advent var i söndags,,,, lite sent ute kanske!? =)


Pepparkaksdegen!!


Å så blev det en god xider efter pepparkaksbaket! *mums*Har haft lite besök av syster och katten Oden här på förmiddagen med... Den katten är rolig! Förr var han världen mespropp som man aldrig såg skymten av. Var livrädd för allting! Men nu klampar han in här när han vet att Akita finns här som ingenting. Tror de tycker om varandra lite grann. En dag när jag kom hem från jobbet och skulle hämta Akita från mamma så kom först Akita springandes till mig och kort därefter kom även Oden springandes. Hur sött som helst!


Har en hel del att göra nu i skolan... Är en anings stressad, men jag har inte tagit åt mig så mycket jobb i December, så det ska nog bli bättre! Har även fått på vintersulorna på bilen igår!! Så gissa vad det är för väder idag?! Kallt och lite snö på backen!! Det var som att Vintern väntade på mina däck...

Nu ska jag slänga in lite mer ved på brasorna här hemma!  Hare gott!!

RSS 2.0