Äsch..

Slarvigt och hastigt målat.... 



Sen var ljusförhållandet i min mörka stuga inte de bästa, så det var svårt att få till färgerna på bild!!
Det var iaf ursnygga färger!! LOVE M.U.S!!

Sov så gott!!!


Mission accomplished!

Yes! I did it!! Jag tror jag ska börja knäcka extra som shopping assistent!!! Inte nog med att jag fick henne att testa alla plagg jag gav henne... Hon köpte dem dessutom, go du är gums!! :))

Inte nog med det, vi gick in på Make up store för att köpa ny skugga till mig, då ville minsann hon oxå köpa! Så vi valde en lila skugga till henne och en grön till mig!! Bror trodde jag drogat henne för att få henne att köpa detta.. Men det krävdes bara lite utmärkt handledning av moi! :) Ska klippa henne imorgon kväll efter jobbet, sen fick jag äran att sminka henne på båten på fredag med. Jäklarns vad kul vi ska ha! LÄNGTAR!!


En av färgerna var Pascal...




Kanske bjuder på en bild sen när jag testat dem... Vi får seeee...... ;)


Var in på underverket och HITTADE en Bh jag ville ha!! Dock var den för stor i omkrets, men kupan var bra... Chifen där skulle sy om den till en 65:a istället för en 70:a Lovley! Meeeen, så hade ju hon semester, så jag får vänta ngn vecka på att det ska bli av.. Jaja, man kan inte få allt! Men nästan... ;)  


Björnkram!

Huuuva! Vilken dödsångest man skulle ha! Men denna björn vägde "bara" 194 kg, så då kan man ju fundera lite mer på hur stort detta vildsvin på 200kg som jag skrev om tidigare verkligen var!! Det var ju ngt år sen en jaktbekant till papps från G-bo blev attackerad av Björn... Usch, man får verkligen rysningar! Vilka bjässar... R.E.S.P.E.K.T

Läs HÄR om Nallen!


Weiii.. Top 10 bland Falubloggare!

Tjoho! Då ligger man på åttonde plats bland mest besökta privata bloggar i Falun!! (enl. Bloggportalen) Det tyckte jag var lite roligt... Nåja, Falun är väl inte så där jätte stort och man har ju inte lika många besökare som alla dessa blondiner som framför sina bloggar med videokamera, samtidigt som de drar sig i sitt långa blonda hår!!! :))
Men jag är glad för den trogna skara jag lyckats "underhålla"?? 

Titta titta titta!!


Idag blir det som sagt Mission Impossible!! Falun är ju inte så där jätte stort, men det finns säkert någon butik där jag kan hitta ngt till henni!! Bara hon inte kommer vara så jä-la envis.. Då blir det livat på stan kan jag säga, för ingen är nog lika envis som jag när jag väl bestämt mig för något! :)  Tjurig som en gammal åsna kan jag vara med.... Ska bli trevligt iaf. Kikar nog förbi på underverket med... Se om jag hittar en BH som jag vill/kan ha. Antagligen får de sy om den åt mig, för de jag gillar och fastnar för har inte min omkrets på 65 cm! :'( 

Nä, nu ska här sättas fart! Håller på och diskar åt farmor, de har fått en vattenläcka vid köksavloppet!! Hela betongplattan var vattenskadad så det kommer snickare och försäkringsbolag dit idag! Stackars farmor och farfar!! Hoppas det inte är allt för allvarliga skador!

      "PUSS BLÅGGÄÄÄN!!!"


Mission Impossible.....

Så har vi då varit och kikat på Harry Potter! Tycker nog att den var ganska bra... Men SLUTET kunde varit bättre! Kändes lite stressigt på sluttampen och Nä, jag har inte läst böckerna. Barnen var iaf nöjda och tut var väl det! Linnea tyckte tom att det var den bästa Harry Potter filmen hitills. Nathalie hängde nog inte med så himlans mycket då de bara textat den med svenska. På dvdfilmerna hemma har man ju så bra att man kan välja svenskt Tal. ´Sen var den i längsta laget, 2,5 timme för min 7-åriga tjej!! Jag är glad att hon stannade kvar i salongen! :))


Mina fina........ 


Mission Impossible!!

Imorgon ska jag åka till Falun och träffa Frida! Jag har lovat min bror att jag ska hjälpa honom att få Frida att köpa nya kläder och skor. VI får se om jag lyckas! Skulle vara roligt om hon hade ngt nytt på båten som INTE är springskor eller skor från nittonhundra frysifast! Förlåt Älskade Frida, men de där skorna har sett bättre dagar. Nu ser vi framåt! :) Ska göra mitt bästa att få henne in i provhyttarna...


Harry P.

Yes. Nu har jag bokat biljetter till Harry Potter. Lovade mina barn för ett tag sen att vi skulle gå, men har inte haft tid eller råd förrän nu! Men, bättre sent än aldrig väl? Linnea tar med sig en kompis, så vi blir ett glatt litet sällskap på fyra. Nu är det bara att hålla tummarna på att minstingen vågar se den, men, annars är det väl bara att lämna de större flickorna själva där inne och ta en promenad i Falun. Inte hela världen...


Annars har det inte hänt så mycket i helgen.. Har tagit det lugnt med barnen och hundarna. Bläddrat igenom nya katalogen från PartyLite och doftat på de nya dofterna!! MUMMA!! Härmed har jag bestämt att mina adventsljus ska dofta Kanel & Lagerbär! :) Fina nya kollektioner har tillkommit!! Underbara färger för hösten... Så passa på att boka en visning nu!! ;)

(Klicka på bilden för att komma till hemsidan!!)



Vilket svin!!

Imorse sköts ett vildsvin på hela 200 kilo i Östergötland! Jisses vilken bjässe!! Tänk om man krockat med den där ute på vägen.. Hade inte varit så mycket kvar av bil då!! :)) Nä, jag tycker väl kanske inte att det är någon större bedrift att skjuta ett så stort vildsvin på åtel osv, ingen riktig jakt i mitt tycke...  Men det krävs för att hålla nere vildsvins populationen som rent ut sagt exploderat på sistone. Själv tycker jag att man ska bege sig ut i marken och röra lite på sig, så man gör sig förtjänt av köttet sen. ;) 


(Bild lånad från Aftonbladet)


Läs om Monstret HÄR!


Melodikryss

Godmorgon godmorgon! Trodde jag skulle få lite sovmorgon idag, lördag och allt... Men ack vad jag bedrog mig! J tyckte tydligen inte att jag skulle sova. Fick ett tips av honom om att det stod en massa om Garmin Astro ( den där pejlen jag ville ha ) i Svensk Jakt. Får se om jag lyckas leta reda på den artikeln sen... Först ska jag gå till mams och lyssna på melodikrysset!! Brukar vara en trevlig sysselsättning så här på lördagsmorgon.

Vill ni lyssna på melodikrysset via webradio så tryck HÄR!!


Senare idag ska jag på ett klädparty hos min kusin..... Lingon & Blåbär. Vi får väl se om jag spenderar ngn slant där. Det visar sig... Jag som nästan bara köper på Tradera!!!

 

 


Skratt utmaning...

Hittade en skrattutmaning på Youtube... Försök kika genom klippet utan att skratta!
Jag lyckades inte får jag erkänna!! :)) Men, kan bero på att jag är trött och har skrattat redan innan så...
Testa!!


Hahaha.. Har fastnat i Blondinbloggarnas värld!!

Här är en liten parodi på Amandavardet!! :)) Hahaha,, ja jisses!!





Här har vi orginalet!!



Känner mig fett blek!! :))

Puss bloggen!!

Schemalagd!


Tjihoo! Då har man en 50% -ig tjänst ett litet tag framöver! Känns riktigt gött måste jag säga. sen får vi se efter denna period om det blir mer. Tjänsten skulle behovprövas, och med dagens nedskärningar så kan man väl föreställa sig att den försvinner. Men inte deppa ihop nu heller, jag får helt enkelt visa att jag är oumbärlig!! :))



Nu ska det bli helg iaf! Vad händer hos er???


Blondinbella drottning nu??

Ooo my vad det svänger... När är det min tur då?!?!?! :))  Tydligen så leder nu B:Bella med ca 718000 besök/vecka över Kissies ungefärliga 660000 besök. Oooo my... Kommer jag ens upp i dem besöken i min livstid??

Och vad skiljer sig igentligen en proffsblogg mot en privat blogg??  Tydligen så är blondisarna proffsbloggare medan Tjejen Kenza är Privat blogg som har ca 695000 besök/vecka! 

Jag fattar ingenting, har ingen lust att ta reda på det heller ..
Med detta inlägg vill jag nu annonsera ut att: JAG HAR INGET LIV!!!!  ;)

Over and out!   (seriöst,, NU ska jag sova! )
Zzzzzzz...



Things are going my way!



Äntligen verkar fru fortuna ägna lite tid till mig!! Först bostadsbidrag, lön och annat roligt. Idag fick jag även ett telefonsamtal av min chef! Hon frågade mig om jag var intresserad av en vikarietjänst på 50%!! Med andra ord gå på schema!! Visserligen inte hur länge som helst, men ändå!! Slipper oroa mig för att stå utan pengar ett tag framöver... Så nu blir det plugg 100% och ev jobb 50%. Ska träffa henne imorgon och kika på schemat för att se om jag kan få ihop det med skola, barn och annat... Men, jag tror jag ska tacka ja, även om det kommer bli tufft.

Nu ska jag slappa lite efter en tuff dag på jobbet! :)   Because I'm worth it!! ;)


Kissie Nya BloggDrottningen!

Läste Aftonbladet nyss!!
Hahaha... Jaa, vad säger man?! Grattis??!
Undrar just vad som krävs av mig för att knuffa ner henne från tronen!!? :))
Måste byta livsstil totalt, och istället för att klippa mig i en fjånig Mohawk frilla, ska man kanske skaffa peruk?! Ja, för att bleka mitt hår skulle vara total katastrof! Trust me!! Been there, done that! Ni som gick med mig i högstadiet kanske minns det vackra morotsröda svintohåret?! :D


What to say? Tur jag inte är fjortis! ;)

Vet faktiskt inte vad jag tycker om Kissies blogg! Får väl erkänna att jag gluttat in ngn gång, men näääee... Visst, man får sig ett gott skratt mellan varven, men näääee! Hon provocerar till max och fjortisar hugger efter henne. Lägger man där till bröstförstoring (kommande), läppförstoring och lite blondie så har vi ett vinnande bloggkoncept!
Våra bästa år, släng er i väggen!

Si så där ja, nu har hon fått lite reklam från oväntat håll! :))

Kan väl tillägga att jag inte alls är intresserad av att bli en ny bloggdrottning, jag är glad över min trogna lilla skara i... Karlskrona, Falun, Borlänge, Smedjebacken, Eskilstuna, Norrköping, Göteborg, Kalmar... ... .... ... .. . 

PUSS PÅ ER!!!

Det finns hopp om livet!

Mamma mia!! TJOHO!!! EN STOR sten har lättat från mitt bröst!

Först fick jag lönebeskedet för Juli. 2 dagar gav  ca: 1600:- Hade räknat med några hundringar bara!
(Lite pengar för er = MYCKET pengar för mig! )
Sen kommer BOSTADSBIDRAG för Maj, Juni, Juli och Augusti! KORS i taket! Det var på tiden!!! Det betyder att jag kan leva ett tag till :)  Började tvivla ett tag faktiskt... Nu återstår det att se när Aktivitetsstödet från FK kommer.


Regnet fortsätter att ösa ner och själv skulle jag vilja gå i dvala ett tag. Blir så deppig av detta väder! Tror jag ska passa på och beställa lite linser nu när man har pengar en stund, har saknat att använda linser. Använder glasögon hela tiden numer. Skit att det ska vara så dyrt med synfel!! Om jag hade råd så skulle jag banne mig gå till en ögonklinik och bli kvitt glasögonen. Va skönt det skulle vara!



Det rullar på!

Men yes! Fick in ett jobb imorgon med... Detta kan nog bli riktigt bra i slutänden. Nu väntas bara besked från F.kassan! FORTFARANDE inget besked om bostadsbidrag! Har snart gått 5 månader sen de fick papprena. Helt otroligt... Men förhoppningsvis så trillar det in en rejäl slant i September iaf!! Fast man ska kanske inte hoppas på för mycket när det kommer till FK.

Regnet bara öser ner, känns att hösten närmar sig med stormsteg! Fryser fryser fryser... Men, nu kan man ju tända LJUS!! Kanske ska ta tag i den biten... Väntar in höst katalogerna från PartyLite så jag kan sätta fart med att boka in lite visningar. Tappade lusten helt ett tag, men... Nya tider som sagt, och höst/vinter så SKA man tända ljus helt enkelt! Kan meddela att det är fin fina saker som kommer ut nu! Så vill ni ha en visning är det bara att tjoa till! HELST i närheten av Falutrakten ;)


Inte BARA ljus, utan underbara SPA produkter med. ÄLSKAR HandManikyren!

Näe.. Aaarne!

Du får inte vara sjuk!!!! *snyft* Min hårfrisör har gått och blitt sjuk, just IDAG! Jag som sett fram emot att bli klippt imorgon. Men, det blir till att vänta en vecka till. Bläää, jag som tröttnat på det långa håret nu... Fast det kanske är bra att jag får vänta lite granna, har inte riktigt bestämt mig för frisyr än. Antingen så klipper jag mig som sist, eller så kör vi på ÄNNU kortare! :)) Vad tycker ni??? LITE sugen på Mohikan stuket...


Skulle vilja testa liiiite kortare som denna...


Eller ska man köra med Linda Bengtzing igen?? :))


Tog faktiskt en långtur med hundarna idag på förmiddagen. Var ute i ungefär 1 timme och 45 minuter och vi hittade lite kantareller och taggsvamp på vår väg... Skönt att få röra på fläsket lite!! ;) Men visst ja, kom på nu att jag slängt in en tvätt i maskinen, kanske ska man ta reda på den med, sen ska jag nog ringa syster min. Hon började ju högskolan igår tokan! :D   Måste höra hur det går för henne........

Ikväll klockan 21 blir det GHOST WHISPERER!! Det var ett tag sen man såg det nu, så det ska bli mys... Missa inte. Och ni,, kommentera GÄRNA om frisyren!! Vilken ska vi köra på???

money money money.

Must be funny! Eller?? Blir man lyckligare med lite pappersbitar på banken? Kanske, jag vet vad jag skulle ha köpt då iaf. En Gps Hundpejl! Har blivit så nojjig över alla dessa vargar, och med denna gps så vet jag exakt var jag har hunden/hundarna. Jag ser om den skäller, sitter eller står stilla och hur långt avstånd vi har mellan oss. Helt ypperligt genialt! VILL HA så jag kan släppa hundarna utan att vara orolig om jag ska hitta dem igen eller inte.

Denna Gps heter Garmin Astro 220 Nordic... Synd man får betala flera tusen för den! :(
Ngn som testat denna eller har bättre förslag på hundpejl att komma med??




Idag är jag riktig riktigt trött... Somnade som en stock igår! Har inte riktigt vaknat ännu, men är inne på min andra kopp kaffe nu, så snart är man människa igen! Ska till skolan idag klockan tre, så det är ganska lugnt fram tills dess... Ska skriva ett brev till min lärare på engelska bara, men det lär väl gå snabbt :)

Blir nog kanske en långprommis med hundarna varje fall, se om pappa kan ta fram bysse sen och panga lite för hundarna... Tror de börjar vänja sig nu, men det är som sagt en bit kvar... Skynda långsamt!!

Oh lord...

Vilken dag!! Men det har gått bättre än vad jag trodde. ASTRÖTT nu, men det ska man vara efter en heldag med studier, hem, barn, hundar och jobb. Först NU kan jag slappna av... 16 timmar senare! :)

Får lite dåligt samvete när jag inte kan ta långpromenader med hundarna och av att lämna kidzen själva, men... Pengar är ett måste!!! Får ta igen det sen, med råge. Akita beter sig mystiskt igen, men det brukar hon göra under löp! Det är bara mattes säng som duger och hon blir så otroooligt fjånigt fjäskig... medan Atlas går efter och luktar rumpan! :P SÅ glad att han blev kastrerad! Vilken pärs det skulle vara annars. TÄNK om det skulle hända en "olycka".. Tror inte att det är en super idé att två kullsyskon får valpar ihop! ;)


Nathalie o Akita 2007


Atlas o Linnea 2007

Nääe, NU ska Anna Kanna gå och sova... Försöka iaf. Vi får se om jag lyckas.....

Dags att ladda om!

Pijuu.. Nu är man då hemma från skolan! Har gått riktigt bra måste jag säga... Ganska roligt att plugga! Om det inte vore för ekonomin som man kan bli helt deprimerad på. Men, det är ju en så kort period av ens liv det gäller, så det är det absolut värt. Börjar jobba kvart över tre idag, så igentligen har jag inte tid att sitta här!! Måste fixa mat, ut med hundar osv, men en kaffe hinns med! Hare gött!!!

Love is in the air...

Hej å hå! Kan man vara tröttare? Jodå, det går nog bra det! Imorgon lär jag ju vara DÖD efter både plugg och jobb. Fick grillat hemma hos mamma när jag kom hem. Bror, Frida o Lukas var där med, alltid lika trevligt trots trötthet. :) Pratade lite båtresa osv... Tydligen ska bussen gå kl 10 från Falun på Fredagen!! 6 TIMMAR på buss!!!!! Jaja,, 11 pers blev vi fick jag reda på, så ngt roligt lär vi väl hitta på. Hihi!

Längtar till avslutningsfesten vi ska ha för BK Tåpaj med. Blir att festa hos lillasyster i Blge då, bada lite balja mm mm... Super trevligt gäng detta lilla Korp lag. ALLTID glada hejja rop och inga sura miner trots förluster. SÅ ska sport utövas!  Känner att jag älskar en hel drös med människor, fjånigt I know men,,,, LOVE YOU ALL!! :D


Sexy Backs!! :)  Bror nr 6, jag nr 5 och syster i blåa shorts!!



Hittade denna länk på FB, en bekant karl var förkyld och fick detta klipp skickat till sig,, tyckte den var lite rolig så here we go.. Ja, ni vet väl alla hur illa däran en förkyld gubbe är, Inte?? Kolla här då! :))


Hem, sov, iväg...

Nu är det läggdags efter dagens arbetspass med gamlingarna :) Jobbade mellan 13,30 och 21,15. Mamma o pappa tog hand om Nathalie och gick ut med hundarna. Tur man har dem som kan hjälpa till!! Thank you guys!! Vet inte hur jag kulle gjort annars.  Imorgon börjar jag 7,30 så det blir inte mycket vila. Skoj var att jag fick in ett jobb på måndag eftermiddag med! DÅ blir det fullt upp kan jag säga! Skola 8,30-13,00 sen jobb 15,15 till 21,00! *pust* Tur man är lte av en SuperGirl! :P



Skit att jag inte hann med att släppa Akita innan hennes löp!! Hittade blodfläckar idag, så det är bara att hålla henne kopplad. *Prutt* Annars lär det väl bli varghybrider på G. Nåja, då är hon ju färdig till älgjakten iaf. Lite positivt iaf. På tal om jakt!! Fick ett mms här ikväll, det hade skjutits en bock i Småland! Grattis J!!! Man kanske kan köpa till sig en sadel trots allt :)



Visst är Atlas lite lik en varg?! :))

Hund dödad av Varg...

Hund släppet hann inte mer än börja förrän en hund fick sätta livet till... Läs HÄR!! Usch och tvi! Jag får magsår när jag tänker på om detta skulle hända mina hundar!! Nu kommer det väl som ett brev på posten, att jägare får skylla sig själva, att vi som bor uppe här får skylla oss själva! Jag lider med er som förlorade er hund.....

I vårat län har dessutom fötts valpar i 6 revir!! Läs HÄR! Sen gnälls det över EN stackars liten varg nere i Blekinge. Den ska minsann inte få finnas där. Är fåren och hundarna viktigare där ner?? Ja, nu får ni bli förbannade och bråka med mig, men jag blir lite smått upprörd över hur vissa tänker och resonerar!!!!


(jag är inte bara vacker,  kan vara ganska så skräckinjagande med!!)

Nä, jag vill inte utrota vargen, tycker vargen är ett vackert djur, men detta är inte hållbart, att den ska finnas så fruktansvärt koncentrerad just här! Är våra djur mindre värda här??


Trevlig fredag! :)

Jodå.. Sitter ensam i min "lilla" stuga här på fredagskvällen... Regnar ute, Nathalie sover och det gör hundarna med. Sitter och försöker mig på att göra mig tillgänglig för VikariePoolen! Fick papper och inloggningsuppgifter idag nämligen. Fick även veta vad jag skulle få i lön/timme, hela 99,39!! Haha.. Ja, det är ju inget att hurra för, men tröst är att man får lite OB på detta :) Bättre än ingenting.

´Längtar till den 4 September!!! Då ska jag ut och åka båt med Brorsan, hans fru och hennes släkt!! Ska bli så roligt... Blir att åka buss till båten på fredag, partybussen! :)) TJOHOOOO!!! We're gonna Rock the boat! Ska samsas i en hytt med brorsan, Frida och Mona!! Så ska ni åka Cinderella den 4 September, var beredd på det värsta ;)


Äntligen...

Äntligen!! ÄNTLIGEN!! Åååh, va jag är glad att jag har sån underbar släkt.. min goa kusin Magnus har idag fixat min bil! Jag behöver inte längre använda hörselkåpor och pappkasse över huvudet. Har varit en spricka på avgassystemet, själva röret mellan burkarna så det har brummat en del när jag farit fram... det gick väl an, men när jag körde hem från Falun i Tisdags så skämdes jag som en gris, röret gick av helt och släpade nästan i backen. Lät som ett helt kavalleri med MC knuttar av min "lilla" bil. men NU är det altså lagat. TACK KUSSEN!!

Har idag varit och lämnat av Linnea i Falun vid tågstationen. Hon ska till La Stockholmo och hälsa på pappsen sin som har roat sig som bartender i Norge ett tag och efter det glassat i Frankrike!!!!!! Lite smått avis där då!! :) Så det är "bara" jag, Nathalie och doggarna hemma... Nathalie sitter förövrigt  och sjunger singstar just nu, kanske ska man ansluta sig.


Ärvde en vacker t-shirt från moster idag :)


Mamma o Nathalie kväll.  ( bild från 2007 )


Vägde Atlas idag... 29kg hund! :)    ( bild tagen 2007 )


Akita vägde 10 kg mindre!! Ca 19kg¨.. Min lilla skrota!


Rodney Carrington RULES!!

Underbar komiker och sångare..... Lyssna, skratta och njut!
OBS! Inget för pryda!!  Hehe...   ;)

Usain Bolt, vilken snubbe!!!


200m på 19,19!!!  VÄRLDSREKORD!!!
USAIN BOLT från Jamaica!!
Helt otroligt, vilken snubbe!! Finner inte ord...
Kunde inte hålla tårarna borta, fjantigt jag vet!! Men sån är jag!!
Kan storgråta och skrika mig hes under vissa idrotts evenemang.. Detta var ett sådant ögonblick!



Kanel bullar..

Mm... Bakade kanelbullar när jag var nere hos J sist! När degen jäst klart så kom jag på att han inte har ngn kavel ju!! Shit, fick ta en vinflaska och kavla ut degen med, det gick det med! :) Gjorde efter ett nytt recept som jag hittade på nätet!



Hittade receptet på Kanelbullar.se .  Behövs dock mer mjöl än vad som står i receptet... Prova er fram! Helt klart de godaste jag bakat iaf!!


Mäh, jag mitt smurto...

... suck, det är ju den 21:a man får släppa hunden och inte den 20:e!!  Jag och datum! JÄMT!!! Dagvild och datumvild. Jag har haft att det är Torsdag idag med... Nåja, nu vet jag inte om jag vill släppa hundarna nu iaf. Tydligen så har en Varg observerats i närheten... Usch va tråkigt!!!!!! Placera lite varg längre söderut mot Stockholm så blir det ramaskri om att vi har för mycket varg, det kan jag lova!!

HÄR kan man kika på vargobservationer... Kan vara bra att veta när man planerar att släppa sin hund.


Imorgon smäller det!

Yes! Imorgon är det den 20:e Augusti! Vad är det med det då?? JO, då är det tillåtet att släppa sin hund!
Då ska jag be farsgubben ta med mig ut till jaktmarkerna så vi kan släppa hundarna... Har varit frustrerande att inte få släppa dem när de har hittat spår. Vi släppte dem nere i Västmanland i början på Augusti och de var jätte duktiga! Inga färska spår dök upp i området dock. Var lite för varmt så djuren var inte på språng direkt.  (Jagar man vildsvin så är det tillåtet att släppa hunden från den 1 Augusti! )





Träningsärken har kommit smygande efter Måndagens match!! Känns gött att känna att man gjort lite nytta! Tusan va bra vi spelade, synd att vi förlorade, men... Det var ett lag som spelat korpen några år och bara killar vi möte så... Vi är ju 50% tjejer i laget, så jag tycker vi gör det bra!!! HEJJA BK TÅPAJ! Längtar till avslutningsfesten som antagligen går av stapeln hos syster o Pär i Blge.... 

Nu ska jag plugga lite, sen blir det skola kl 13.00. Svenska står på dagens agenda. Lyckades  sälja en till Matte bok igår. så jag ska komma ihåg att posta dem med! Lagt bud på en Engelska bok med, får se om jag lyckas lägga vantarna på den. Har inte lust att slänga ut flera hundra på en NY bok. Så det så! :)

Tjolabahola!


Min goa snoriga och skitiga busunge Nathalie för en sisådär 5 år sen......


Linnea bara 3 år.... Fyller 11 i september.

Idag började töserna skolan!! Nathalie började ettan och Linnea FEMMAN!! Vart i hela friden har dessa år tagit vägen???? Det var ju nyss de var små med blöjan hängandes i knävecken.... Vädret kunde ju ha varit bättre, spöregn första dagen.

 Hej å hå... och vad har JAG gett mig in på????? Nu har jag gått andra dagen i skolan och är redan tom i bollen! *suck* Idag var det en kortis lektion på 1 timme bara. Engelska. Känns skönt när man klarat av detta sen... om jag nu gör det!
KLART JAG GÖR!! Herregud, jag har inga andra val, kan inte sumpa detta nu. Pepp pepp pepp!! Sålde precis min matte B bok på tradera! Tjoho, va gött!! 75:- fick jag där helt utan vidare...



Lite gamla bilder....


Nathalie hittade man lite varstanns, t ex i vedkorgen.....

.... eller på köksbordet! :)  <3


Min fina Linnea för en sisådär 7år sen,,


Här var hon kanske 5/6 år?! :)



Nu är de stora damerna!! HJÄLP!!!


Linnea efter att jag fått leka frisör....


Nathalie nu mer 7 år :))

Nostalgi!!!

Älskade Bullerbyn när jag var liten.. Detta klipp kunde vi titta på om och om igen!!!
Skrattar än idag när man hör Lasse's HÄRLIGA skratt!!! :))  Njuuuuuut!!!


Äntligen vatten!!!!!

Tjoho! Idag är det tvättdag för allt vad jag är värd! Diskmaskinen har gått en omgång med... Inte klokt vad man skitar ner sig på två veckor!!  Tur det är uppehåll så man kan hänga ut tvätten, annars blev det lätt lite småjobbigt med en massa blöt tvätt i huset. Har ju ingen torktumlare :) Försökte få tag på J för att höra om det blivit ngn bock ännu, men inget svar betyder fullt upp med jakt och annat skoj! :P Får hålla mig till kvällen för att få reda på't. Det passas ju på att jagas vildsvin med, så för hoppningsvis får han hem lite till frysen, kanske man kan få köpa en liten bit med :)  Måste se till att ta det där jägarbeviset!! Så sugen på att få jaga med hunnarna........... Men, pengar växer inte på träd, speciellt inte när man är studerande och ensamstående tvåbarns mamma.





Imorgon blir det skola och på kvällen blir det FOTBOLL igen!! Ska bli roligt.. Hoppas jag klarar mig skadefri då bara! Ljumskar, rygg och lår brukar krångla, men det är väl bara att testa. Värma upp ordentligt innan bara! Fattar inte varför jag får muskelinflammation i ländryggen hela tiden!! Är svullen där och så gör det svin ont när ngn petar där, känns som att man får blåmärken.... :(  Dumma idiotiska krämpor!!!!!!


BK TÅPAJ!! :))


Dåligt med kräftor...

Blev inte så många kräftor igår kväll... De verkar inte föröka sig speciellt mycket tyvär. Vi hade fiskeförbud några år pga kräftpesten,, men nu är det fritt fram igen. Tråkigt att de inte blir fler! Minken springer runt mycket vid tjärnen, så de kan säkerligen vara en av anledningarna! Nåja,, Gött att det är Flodkräftor vi får och inte Signalkräftor iaf! :) Finns hopp om livet...

Nathalie fick förövrigt fånga sin första kräfta och var så lycklig. Vi använder inga burar utan använder oss av fisk på pinne vid strandkanten... Mer sport så! :P Nu blir det att åka och handla lite... Hundarna skule behöva lite käk! Vi med för den delen. Puss å Kram!


Nathalies första kräfta!


En del av gänget


Hunnarna var givetvis med......  :)

Kräftfiske premiäääär!!

Sitter just nu och gruvar mig inför hemfärd... =/ Alltid lika tråkigt att åka härifrån... Har haft det hur bra som helst!! När man väl kommer hem så ska man åka och jobba, vikariepoolen ringde mig och ville ha mig ikväll, så det är bara att kämpa på!! :D  Missar dock lite av kvällens kräftfiske!! Men, pengar är viktigare... Hinner kanske ner en sväng innan familjen knatar hem.  Var länge sen man var med på det nu, brukar vara så mysigt. Grillning och fiske vid "vår" lilla tjärn mitt i skogen....  Nu ska jag försöka få in allt i bilen!!!!!! Hade bilen full när jag kom ner och nu ska jag ha TVÅ hundar med hem, vilket betyder : Inget bagageutrymme what so ever!! :)



Ha en trevlig helg allahoppa!! :P

Hallmålning klar!!



Japp, så här blev det!! Ganska så nöjd blev jag... Pilligt som satan var det. Väggen var målad väv så den var vågig, målade på fri hand, så det gällde att hålla tungan rätt i mun! :P  Huvudsaken är att J blev nöjd, och det hoppas jag att han blev. Han säger det iaf och då får man väl lita på det!!!

Har det helt underbart här nere.. Har hunnit med att baka muffins, bröd, scones, blåbärspaj... Målat hall, gått långpromenad med hundarna, badat.. Idag ska vi plocka lite vinbär och göra lite saft och gele!! MUMS... Imorgon blir det dock att åka hem, J ska ner på bockpremiär, sen drar han till Skåne på JOBB!! GRATTIS!!!  SÅ glad för din skull!
Innebär att vi inte träffas på ett tag, men det får man leva med, antar jag kommer ha fullt upp med skola och jobb!! *pust*
Hundarna får jag iaf med mig hem! Ska bli underbart att få ha båda igen....... 


Livet!

Imorgon börjar Skolan..... Fått schemat hemskickat via mail, men insåg att jag glömt installera Office när jag formaterade om datorn!! Får bli morgondagens projekt!! :) Sitter hos J nu i fina huset. Blir kanske inte så mycket uppdaterat då ;)
Ni får ha överseende med det... Nu börjar en ny start på livet.




Gissa hur skönt det var att träffa Akita igen?? Ja, allesammans här förståss! 


Sista praktikdagen och nya simtag!!

Jodå, nog kunde hon simma min tös..  under vattnet! :))

Linnea hoppar i det blå!


Måste säga att TACKA VET JAG härligt klart vatten,,,, Efter bad i Skånes insjöar och Mälaren så njuter jag av att kunna se fötterna även om de är en meter under vatten ytan! :)


Jaha, så var den praktiktiden över... Känns både bra och dåligt måste jag säga! Tyckte om de jag fick jobba med, både personal och vårdtagare. Stort tack för min tid hos er! Nu är det ju inte så att jag inte kommer träffa er mer, ska ju redan imorgon hoppa in som vikarie! Hihi...

Ha en As Kalas helg!


Mot Plajjan!

Nu drar vi mot sjön för att ta ett dopp!! :)) Lilltjejjen hade visst lärt sig att simma igår när jag var på jobbet!!! DET måste ses....  GRATTIS MIN LILLTOVA!!!!



Efter det bär det av för att jobba lite granna!! Sista dagen för praktik, men imorgon blir det vikarietjänst, sen på måndag skolstart!! Vart sjutton har tiden tagit vägen??????

Tänk vad man kan sakna...

Usch va tomt det är utan sin lilla gosiga hund!! Har ju alltid haft henne hos mig, hon har alltid funnits där när matte behövt lite stöd i tunga perioder!! ALLTID!! Barnen har ju åkt hit och dit och hälsat på sina papps och kompisar till och från, så det har man vant sig vid. Men lilla Akita har jag ju nästan ALDRIG lämnat bort... Inte flera dagar! Är jag normal??


Liten Akita

Stor Akita :)

Sommar värme äntligen!

å då måste man jobba... *pust*  Nåja, jag ska inte klaga... Skönt att det har blivit lite sommar till slut, hoppas det får hålla i sig tills barnen börjar skolan igen. De förtjänar lite sol och bad på sitt sommarlov tycker jag! Börjar om 1 timme och 5 minuter, så nu ska jag laga ordning lite lunch och göra mig i ordning! In i Kommunens tjänst bara!! :))




Ni som har semester kvar.....    NJUT!!!

Have a nice day!


GRATTIS PLUTTEN!!

Stora Grattis kramar och pussar på din dag! Synd jag inte kan vara hos dig idag... Jobb, jobb å jobb!! Men snart så, snart ska det firas så det står härliga till om det! ;)  Hoppas du får en bra dag trots allt!!


Trött, tröttare, tröttast!

Oj, nu har det blivit dåligt med uppdatering igen.... Haft lite att tänka på de senaste dagarna! Men, nu ska vi upp på topp igen! I måndags kom J på besök med Atlas!! Käkade årets första kräftor då, köpta med egengjord lag... Blev faktiskt riktigt gott! På Tisdagen tog vi en tur till nya jaktmarkerna och spatserade i skogen ett par timmar med hundarna, var mysigt och varmt! Hundarna hittade tusentals med dypölar att svalka sig i, så det luktade mumma i bilen på väg hem igen! :)) På kvällen grillade vi och såg på hyrd film... Idag åkte De hem igen, och med sig tog han Akita oxå!!! FÖrsta gången på länge som jag är utan hund, känns jätte konstigt!! Men J ska ta ner dem bägge till Småland nu till helgen kanske, så de känns ändå bra att hon ska få jobba lite.

Usch, det är verkligen svårt att veta vad man som är bäst för hundarna.. Vi särade ju på dem några dagar här, men de bev deprimerade och åt ingenting på några dagar :( De hör ihop, så enkelt är det, frågan är bara hur vi ska få ihop det med allt runt omkring det...



Annars så har jag fått hoppa in som vikarie idag! Känns bra att tjäna in lite extra pengar!! Fick även in ett pass på lördag från 13-21,15!! Tjohooo!! Sen på måndag blir det då skolstart och efter det ska vi ner till J innan barnen börjar skolan...

Nu ska jag försöööka sova lite,, är lite trött! :) Natti natt!!

Sov gott......

Finns inget att säga idag...
Tungt!

Vila i frid....


Väggord...

Jaa.. Jag har ju fått en beställning på att skriva Välkommen på J's vägg.... Man kanske ska ta tag i den biten snart! Jag har svårt att få tummen ur när jag ska ta tag i saker, måste bli bättre på det. Sen förra gången jag hade tänkt att göra detta så blev det påhopp från oväntat håll. Jätte roligt när man försöker vara snäll. *NOT*

Tycker det är tråkigt och lite fult med de här klistermärkena man klistrar på tapeterna. Dels så sitter de inge bra och så ser det plastigt och onaturligt ut :) Bättre att måla direkt tycker jag, det smälter in mer och så blir det mer personligt... Eller vad tycker ni??! Fast å andra sidan så kanske det finns bra klistermärken som fäster med.. Men de jag sett från IKEA satt inge bra alls... Ser skabbigt ut när de lossnar i varenda kant. Men, sen e man ju perfektionist när det väl ska ske ngt! :P OM det ska göras så ska det göras BRA annars så kan det vara. En dålig egenskap! "Aaaaldrig nöjd, jag blir aaaaldrig nöjd!!"


Ngt sånt här har jag iaf haft i tanken då att skriva... Ska kanske ner igen om en och en halv vecka, så vi får se då! :)

Då ska det bli hårdträning av hundarna igen!! Ska se om vi får bukt på skotträdslan. Jag hoppas det kommer fungera!! Tänk om jakten skulle bli förstörd på grund av en sådan sak! :( De som verkligen ÄLSKADE att jaga...

Nu ska jag göra mig i ordning för jobb... Hare!


Ångestdag... Blää...

Ångest dag idag! Varför ska man behöva ha sånna dagar?!? Det bara kryper i kroppen och känns allmänt olustigt!! USCH! Trött är man med, sov alldeles för länge så jag hann inte med någonting innan jag började jobba klockan två. Barnen har iaf haft en bra dag på Leksands sommarland!! Tur med vädret hade dem med... så TACK syster min för att du tog dem med!!

Lite små jobbigt och tungt på jobbet idag... Vissa dagar känns det verkligen som att döden är i rummet och vakar, väntar på att få hämta någon. Idag var en sådan dag! Jag vet att det är oundvikligt och att de som är på hemmet där inte har allt för lång tid kvar, men de känns ändå olustigt och man får lite att fundera på. Vad man vill ha ut av livet. Man kanske ska börja leva!!


Augusti idag.. Snart är sommaren över. Börjar få lite smått panik över framtiden. Skolan börjar och konferansen för PartyLite närmar sig... Har ingen lust att åka och sitta där och låtsas som ingenting!! Men, jag har ju betalat den redan, och jag har nog inte råd att köpa in nya visningsprodukter til hösten sen, produkter man kommer få på konferensen!! *suck* Måste ta tag i den biten....  Det här duger inte alls!! SKÄRPNING!!!


Till hösten blir det lite nya produkter, så vårprodukterna kommer försvinna... Har inte riktigt satt mig in i exakt vilka ännu, men men.. Hela Augusti kvar!! :)) Vi ska nog få ordning på den här biten med!!

Sov så gott alla nattsuddare!!

RSS 2.0