Laglig på väg...

Tjosan!

Jodå, besiktningen gick kalasbra igår! Nu kan jag köra min Skruttbil helt lagligt ett tag till, det känns hur bra som helst. Bussen gick igenom den med, lite småfix som ska göras bara så ingen efterkontroll behövdes. Skönt!

Idag har jag och samboliton varit till Borlänge en sväng. Skulle visst komma en motor hem till oss idag, men den stannade i Borlänge. Vi tog Skoda Pickisen för att hämta den, men det stora "paketet" gick naturligtvis inte på flaket!! Fick låna bil med släp och dra hem den... SÅ, nu sitter jag helt ensammen. Motorn var givetvis nerplockad så den ska byggas ihop igen. Pojkar och deras leksaker, får väl vara glad om jag får se honom alls nu när Dragracing säsongen kör igång! :)

Imorgon var det meningen att jag skulle hänga på några brudar på spinning, men de bangade så jag ska vara med på måndag istället! Lika bra det då man är hur slö som helst, torsdagar är ett tuffare pass och jag vet i ärlighetens namn inte om jag kommer greja det. Anna och cykel är egentligen ingen kanonkombination, men men. Allt ska testas minst en gång, nu är det spinning som ska testas! :DSee yá!


Bilprovningen....

Good morning!!

Ska vi sätta ett kryss i taket!? Bloggning 2 dagar i rad... Kanske har man hittat en liten bloggnista igen? Lovar ingenting så har jag ingenting sagt. :) 

Igår fick jag tummen ur rö*** och började att grejja med en del... Gräset blev klippt, det hanns inte med i lördags när det var vackert väder. Söndagen erbjöd bara regn så det blev perfekt igår, dock hade regnet och det varma vädret sett till så att gräset var skyhögt! Gick knappt att ta sig fram med gräsklipparen, skulle behövt slå me lie. Nåja, det blev ett arbetspass iaf. Klöv en hel del ved med, så nu är det inte mycket kvar av den högen. Innanfönstren i köket blev urplockade och så rensade jag bland mina papper och tidningar.... Vad man sparar på sig mycket onödigt!! Tusentals gamla trädgrdstidningar, när skulle jag läsa dem igen då?? Nä, bort med eländet!

Ska ta mig in till stan idag och göra en efterkontroll av min bil... Styrleden var glapp sist. Bilar, vilken kostnad det är! Helt sjukt galet... Passar på att ta med matlådan som Kärleken glömde, han ska förövrigt besikta sin racebuss idag. Håller tummarna för att det ska gå bra. Med lite tur kanske man får se han på banan på Lördag, eller tur vet ja inte... Kommer väl bara ha ont i magen och vara orolig! Men, jag har förstått att han brinner för detta så jag får väl försöka vara den där förstående och stöttande "frun". :)

Nä, ta och göra lite nytta av denna dag med då.


Lilla Dino,, kröp under mitt täcke imorse! :)


Härligt med blomster igen...


Lillskrotan gejade hemfärden igår, på rekordtiden 15 minuter!!! :)

Snart sommar!

Helt galet vad tiden springer iväg, redan den 24 Maj... Jag får bara skäll här hemma om hur kass jag är på att uppdatera bloggen så detta inlägg kanske blir lite krystat, men det får ni leva med... :)

När jag läser andras bloggar så blir jag lite avis! Alla verkar ha ett så spännande liv. Ni är så förbaskat kreativa allesammans!! Jag vet inte hur ni orkar få till vardagen med barn, jobb, pyssel, mat, bakning och sen lyckas få till snygga bilder som ni sen publicerar i en söt liten blogg! Kan man få annat än prestationsångest???

Jag pluggar på här hemma iaf... Har haft en del roliga dagar i skolan där jag fått lära mig en del praktiska moment. Har lärt mig ta blodprov, ge injektioner, första hjälpen, HLR mm mm. Riktigt spännande och givande, så nu kan ni känna er trygga i min närvaro! ;)


Min yngsta skruttunge har nu tjatat på att få ta sig hem själv från skolan ett bra tag... Idag gav jag med mig, hon ska få ta sig hem själv! Gissa om jag kommer glo på klockan och bita på naglarna när klockan slagit 13:30. Skönt att vi har en relativt otrafikerad väg hem. Nä, om man ska ta och öppna skolböckerna och göra något väsentligt istället..... Slänger upp lite bilder från den månad som gått så länge! :)Vår nya fina uteplats börjar ta form...


Invigning av uteplatsen,, födelsedagsfest & inflyttningsfest för Micke


Kattbo.. Kalkbergets egna smultronställe.


Doppar fötter i sandbäcken!


Seeee yá!! :)RSS 2.0