Snart så...

SNART är det första advent!! Jag vet inte hur jag ska hinna med att få det pyntat och klart tills på söndag, men jag får helt enkelt göra mitt bästa... Risken är att man inte kommer sova något alls på lördagsnatten, men klart SKA det vara på söndagen när jag vaknar! :)

Jag är en manic när det kommer till jul, Lite för mycket kanske... Men jag älskar traditioner! Tända ljus, mysa bland det röda och guldiga pyntet. Dricka lite glögg och käka ngn pepparkaka. Helst skulle man ju ha ngn att mysa med oxå framför den sprakande brasan. ;)

Har jobbat till 21:15 idag så jag är en anings trött. Har jobbat lite för mycket nu... Tis, Ons, Tors, Lör, Sön, Mån, ons, Tors, fre och så fick jag in en dubbel i morgon lördag! Börjar 6:45 och slutar 20:30, med ett hål på två timmar mitt på dagen. Lite små jobbigt att jobba sent och börja tidigt dagen efter, men det får gå!! Skulle egentligen vara ledig imorgon, men det var lite sjukdommar så jag fick hoppa in. Pengar är välkommet.
Nä, om man skulle ta och sova så man orkar med morgon dagen... Värker i både rygg och skuldra =(
Bjuder på gammal bild... Kram och sov gott!!

Julen närmar sig med storm steg!!

Julsånger, julstök och till helgen JULPYNT!
Älskar Julen! Förra året var den värsta Julen i mitt liv, men detta år ska jag ta igen det med dunder och brak...
Det ska pyntas och tändas ljus... bakas och mysa!! <3Bjuder här på en av mina favorit julsånger: "Magic of Christmas day"...


Midvinterblot!!

Ja usch, det har varit några tunga och konstiga dagar nu... Overkligt!!! Kan inte ens föreställa mig för hur det är för moster och kusiner... Dödsannonsen var i tidningen idag och det märktes på jobbet hur omtyckt han var!!
Blir nog fullsatt i kyrkan på begravningen.


Igår var jag och 14 andra från mitt jobb på tomteland i Gesunda, det var dags för Midvinterblot!! Tre rätters och underhållning i tomtens verkstad!! DET ni!! ;)

Det var hur roligt som helst!! Tänkte man kunde ragga upp en tomtenisse, men det fanns inga snygga tomtenissar.. ... eller jo, det fanns det ju men de var bara av kvinnligt slag! Nåja, det går ingen nöd på mig. Plenty fish in the sea, eller hur?! ;D

Om man kanske skulle ta och krypa till kojs?! Sådär lagom roligt att sluta 20:30 och börja 6:45 dagen efter, på en söndag dessutom!!


Akita och Jag!!


Sov gott Östen......

På kvällen den 17 november 2009 slog du igen dina ögon för att aldrig mer öppna dem...

....  sov så gott!!

Du är saknad av många...


 

 


En liten gärning för dina medmänniskor...

Jag har för mycket att göra och för många tankar just nu för att orka med att blogga... Inget jag vill skriva om dock, med respekt av de inblandade!

Vill bara be er om en liten sak... Anmäl er till donationsregistret!! Det betyder att du kan hjälpa någon rejält mycket! Jag har anmält mig och tycker det är en självklarhet!! Jag har ingen användning av mina organ som död....   Anmäl er HÄR!!


Om ni kan och har möjlighet... Gå och lämna blod! Det är en sån liten insats för dig, men kan vara livsviktig för någon annan! Kika in HÄR!!


Slutligen, om du bryr dig om någon... visa det!! Om du älskar någon, säg det!! Kramas ofta!! Ni vet aldrig när det blir sista gången ni får chansen till att göra det... Var inte sånna tjurskallar!! VISA ERA KÄNSLOR!!!


Grattis min älskade kändispappa!

GRATTIS PÅ FARSDAG ALLA PAPPOR!!

Min pappa är väl världens goaste som finns... Han är lite som en norrlänning min far, säger inte mycket i onödan! Krävs en hel del för att få honom arg, eller egentligen så krävs det bara en förpackning som ska öppnas!! =) Då kan en hel ramsa med svordommar dyka upp, idiotiska förpackningar som inte går att öppna! Egentligen så är det inte så komplicerade förpackningar om man kan läsa! Öpnnas här!!

Pappa har gått och blivit "känd" på gamla dar med!! Hahaha, om man tar sig till Borlänge och Ica MAXI rondellen, så ser man min pappas ansikte på en stor anslagstavla där byggpartner ska öppna nytt huvudkontor!!!
Likaså om man klickar in på deras hemsida, så möts man av min pappas goa och lugna intryck... Med texten "Sunt förnuft från Dalarna". Kan inte bli mer RÄTT!! Jag älskar dig pappa!!


Pappa och lillasyster...

Kika gärna in på Byggpartners hemsida med!!  Klicka på bilden!!!

Vote for Age!!

Hihi... Linnea kom till mig och frågade om jag visste att Joan tävlade för att komma med till melodifestivalen som Joker! Näe, sa jag och var ju bara tvungen att kika in för att lyssna,, nu har jag fastnat för den och har röstat!!

Skulle vara hur skoj som helst om han kom med!!  Lyssna här, och rösta gärna ;)
Sms:a 173 till 72470


Övrigt då... Var in på kyrkogården igår kväll efter jobbet. Kolsvart och hundratals, kanske tusentals tända ljus! Mäktigt och mysigt. Gick till gammelfarfar och gammelfarmors grav... Arvid och Anna... Det är förövrigt i deras hus jag bor i nu! Anna dog 1966 så henne han jag aldrig träffa, men gammelfarfar dog 1992 tror jag det var...
Anna var förövrigt min namne inan jag böt efternamn till Wahlgren... Engblom hette jag innan :)


Vet ni,, man ska ta vara på de man älskar för imorgon kan det vara för sent... Livet är för kort för att man ska vara sur och bråka med andra, varför gör man det?? Alla är vi olika och har olika åsikter, måste man hata varandra för det och bråka om det?? Jag försöker innerligt att ge allt jag har till alla,, även till de som jag inte delar samma uppfattning med. Men det är tungt när man blir motarbetad och för en säck dynga över sig när man försöker! Skillnaden med mig nu och då: Nu tar jag inte åt mig på samma vis, vill du inte ha min hjälp så slipper du, jag har gjort det JAG kunnat! Min rygg är fri... Då tog jag åt mig allt och grävde antingen ner mig eller agerade utåt... Hade jag haft en boxpåse upphängd så hade den nog varit nersparkad eller sönderslagen inom 10 minuter.

Vissa människor blir man fundersam över... kontaktar de en bara för att slänga skit på en?? För att försöka göra en sjuk av avund?? Jag vet inte,, men ibland känns det så!

Nä, jag tar inte åt mig och gräver ner mig i mina bekymmer... Mina tankar är fortfarande hos moster och kusinerna!! Jag hoppas innerligt att du är en fighter mr!!
SKIT att organ inte går att producera fram i fabrik!!!!! DON'T GIVE UP!!!!  :'(
RSS 2.0