Det rullar på!

Men yes! Fick in ett jobb imorgon med... Detta kan nog bli riktigt bra i slutänden. Nu väntas bara besked från F.kassan! FORTFARANDE inget besked om bostadsbidrag! Har snart gått 5 månader sen de fick papprena. Helt otroligt... Men förhoppningsvis så trillar det in en rejäl slant i September iaf!! Fast man ska kanske inte hoppas på för mycket när det kommer till FK.

Regnet bara öser ner, känns att hösten närmar sig med stormsteg! Fryser fryser fryser... Men, nu kan man ju tända LJUS!! Kanske ska ta tag i den biten... Väntar in höst katalogerna från PartyLite så jag kan sätta fart med att boka in lite visningar. Tappade lusten helt ett tag, men... Nya tider som sagt, och höst/vinter så SKA man tända ljus helt enkelt! Kan meddela att det är fin fina saker som kommer ut nu! Så vill ni ha en visning är det bara att tjoa till! HELST i närheten av Falutrakten ;)


Inte BARA ljus, utan underbara SPA produkter med. ÄLSKAR HandManikyren!

Kommentarer
Postat av: Fröken Viktig

Åh höst och tända ljus det är mysigt de :) Men de där produkterna har jag aldrig hört talas om. Nyfiken :) Hoppas du får en bra dag trots regnet. Trist med långa väntetider på FK men så verkar det ju vara överallt idag (tänker på akassorna)! Vi får hoppas läget vänder snart. Kram

2009-08-26 @ 11:19:16
URL: http://www.frokenviktig.com
Postat av: Stefan Falkelind

Jag skulle bli vansinning på FK när man inte får pengarana. Fem månader, det är helt sanslöst.

2009-08-26 @ 14:49:33
URL: http://falkelind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0