Tänk att även jag....

Tänk att även jag, jag som är född med ökentorr hud som sprack efter varje dusch... Jag som grät och sprang naken som en virvelvind i hemmet för att lindra svedan av hudkrämen mamma smörjde en med för att inte spricka än mer!!  Tänk att nu, ÄNTLIGEN har jag bäbislen hud med!! Vet inte hur många olika hudkrämer jag testat.. Vissa oparfymerade har varit någorlunda, men de har kännts fruktansvärt osexiga...

Men nu.... Ååå, fick hem paketet från PartyLite idag med scrub och bodybutter och testade dessa nu ikväll. Tog en dusch och använde scrubben. Redan DÅ kände jag att jag kunde kliva ur duschen utan att bli torr som sandpapper efter torken. HUR underbart som helst!! Rekomenderar STARKT denna produkt!! Jag är bara så lycklig.. Smeker mina ben och doftar på mina armar och ler :) Synd man inte har ngn karl som man kan krypa ner och överraska bara :P  Men det kommer väl det med, när tiden är mogen... Eller när JAG är mogen.

Ha en jätte mysig natt!!

Kommentarer
Postat av: Molle

Jo usch ja, väldigt tråkigt! :(

2009-05-13 @ 22:47:11
URL: http://ettrosapenntroll.blogg.se/
Postat av: FURNISH.etc

Vad härligt att du har hittat produkter som fungerar! Borde jag testa, är också jättetorr :S

2009-05-14 @ 16:19:04
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Malin

wooow! den måste jag prova!!! har ju liksom precis samma symptom! Hemska hud! hur fick du tag i den smörjen? KRAM

2009-05-14 @ 17:37:19
URL: http://mjolkkossans.blogg.se/
Postat av: susanna

funkar den verkligen? jag har extremt torr hy. ibland vill jag knappt gå till jobbet för att man ser förjävlig ut. det svider, det kliar .. och man blir galen. jag har ännu inte hittat en prdukt som jag är nöjd med!

2009-05-20 @ 16:01:04
URL: http://susannalaitila.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0