Strumpor... ho ho...

Vart sjutton tar alla strumpor vägen???  Sen jag flyttade hit i December så har en halv ica påse med strumpor försvunnit!!
Bara den ena av paren givetvis!! Jag förstår allvarligt inte vad det är...
Linnea har börjat sno strumpor av mig nu för att hennes försvinner! Även Nathalie har börjat norpa mina, hälen på strumporna sitter ända uppe på vaden för henni =P

Tvättkorgen är tom så de kan inte ligga i botten på den heller... Slår vad om att damerna "städar undan" dem lite varstanns för att de inte orkar gå ner med tvätten!!! Eller???

Huvudvärken ville inte ge med sig, så det fick bli lite pills... tycker inte om att käka tabletter ständigt, men huvudvärken var inte nådig!! Men tro inte att man tar det lugnt heller.. gräset har krattats och 1½ äppelträd har klippts idag. Tvätta gjorde jag med. Kan bara inte sitta still, det kryper i kroppen!!

Ska snart lägga barnen och kvällsvandra med jyckarna! mina fiiiina =)

Trevlig kväll alla goa!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hörrö bloggfia! har du inget annat för dig än och skriva här?? :P . Jag tycker det är SUPER att du skriver så mycket!! Gillar o läsa vad som händer i ditt huvud och i Dalarna. :)



Strumpor försvinner här med ska du veta, bara den ena såklart! Har en hel hög omaka strumpor i tvättstugan..

Jag tror det är tvättmaskinen som äter upp dom, vad annars kan det vara?? ;)



Kram

2009-04-21 @ 10:13:33
Postat av: Anna

SVAR: Haha... Aldrig blir du nöjd! Antingen bloggar jag för lite eller för mycket ;)



Glad att jag kan glädja dig stump!



Jag tror jag ska börja göra en strumpanalys!! Föra statistik över hur många och vilka strumpor som läggs i korgen, maskinen och hängs... Då måste man väl få ngt svar!! =)) Tusan va klok jag är ibland! :P



KRAAAM!

2009-04-21 @ 14:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0